Онлайн-курси

Безкоштовні навчальні он-лайн семінари з сімейної психології та побудови стосунків – обирай потрібний курс, навчайся та зростай разом, дізнавайся, як будувати стосунки до шлюбу!

Консультації

Закоханий? Покинула дівчина або хлопець? Не знаєш, що робити? Ми тут, щоб допомогти! Безкоштовні поради професійних сімейних консультантів з питань стосунків і підготовки до шлюбу!

Бібліотека

Найкращі книги про стосунки, кохання та закоханість – читай та навчайся, як будувати міцні стосунки до шлюбу!

ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ

Сімейні ігри та кіноЧас разом

Список настольних ігр для дорослих та дітей. Настольні ігри для веселих компаній

Автор: Оленка Шабуніна - упорядник Списку і завзятий гравець в сімейні ігри

Джерело: familyclub.org.ua - Cімейний Клуб

banner_game

111. Актівіті / Activity – весела гра для компанії друзів. Також є варіанти сімейних Актівіті, для дітей, для підлітків, або «оновлені» – де окрім традиційний «поясни», «покажи», «намалюй» додаються «намугикай пісеньку». В Сімейному клубі – це ХІТ, наша улюблена гра!

Час гри: от 40 до 60 хв.
Кількість гравців: 4-16 гравців

442. AЛІАС / АLIAS – гра полягає в тому, що гравцям потрібно за хвилину пояснити слово без використання однокореневих слів. Це завжди весело! А якщо взяти «АЛІАС-PARTY» – можна ще більше повеселитись, пояснюючи слова «в образі». Для сімей – є сімейний АЛІАС, а також для дітей

Час гри: від 90 хв.
Кількість гравців: 4-16 гравців

553. Family Pizza / Сімейна Піца – унікальна гра для пар, яка об’єднує веселе спілкування, а також допомагає покращити взаєморозуміння і зміцнити стосунки. «Поясни», «покажи» (гра – «крокодил»), «намалюй», «розкажи» + пари змагаються з іншими парами. Спробуй «Сімейну піцу»!

Час гри: від 2 год.
Кількість гравців: від 2 до 5 пар (до 10 чол.)

994. Тик… Так БУММ / Tick… Tack BOOM – 30 хв. веселої напруженої гри, коли гравці мають швидко вигадати слово, думати оперативно, адже «БОМБА» може взірватись в будь-який момент…

Час гри: 30 хв.
Кільківсь гравців: 3-12 чоловік

665. Саботер / Вредители / Saboteur – на время игры вы превратитесь в веселых гномов, которые безудержно ищут дорогу к сокровищу или злобных карликов-саботеров, которые всячески мешают гномам дойти до сокровища.

Время игры: от 20 до 45 минут
Кол-во игроков: от 3 до 10

886. Цитаделі / Citadels – глибока захоплююча гра-стратегія, яка входить в ТОП-100 кращий ігр за рейтингом сайту BoardGameGeek. Якщо не грали – точно варто спробувати!  Гра перенесе Вас у світ середньовіччя з його купцями, королями і королевами, грабіжниками і чаклунами.

Час гри: від 30 до 90 хв.
Кількість гравців: від 2 до 8

uno7. УНО / UNO – весела динамічна карткова гра для веселої компанії. Граємо в Клубі і з друзями весело, оперативно і підходить всім і кожному!

Час гри: 20-30 хв.
Кількість гравців – 2-10 чоловік

 

cark8. Carcassonne / Каркассон – замечательная стратегия для хорошей дружеской компании. Вокруг неприступных башен величественного замка Каркассон раскинулась волшебная страна, в которой могущественные лорды соперничают между собой за право единоличного владения землями.

Время игры: от 30 до 60 минут
Кол-во игроков: 2 – 5

bangБэнг! / Bang! – учасники игры отправятся на дикий запад, в мир вестерна, где примерят на себе роли шерифа и бродяг-бандитов времен золотой лихорадки. У каждого на диком западе есть своя цель: схватить бандитов и защитить закон, побить шерифа или стать последним, кто останется стоять, когда затихнут выстрелы и развеется дым.

Время игры: 20-60 минут
Кол-во игроков: 4 – 7
Возраст: от 8 лет

настольные семейные игрыДикие Джунгли (Тотем) / Jungle Speed – очень быстрая, веселая игра для задорной шумной кампании. Отточенные быстрые рефлексы – главное оружие, которое поможет выжить в «диких джунглях». Зевать и скучать тут не приходиться – внимательность и ловкость, быстрота реакции и движений – наше все!

Время игры: от 15 до 30 минут
Кол-во игроков: от 2 до 10 (возможно расширение для игры)
Возраст: от 7 лет

настольные игры для всей семьи, игры для родителей и детей, игры для веселой компании

Рисумей – суть игры очень проста. Одна команда загадывает слово, а представитель другой команды должен это слово нарисовать. Да так, чтоб его команда отгадала в течении минуты. Для остроты ощущений есть дополнительные условия для того, кто рисует.

Время игры: от 30 до 45 минут
Количество игроков: от 4 до 16 игроков

 Якщо Ви теж полюбляєте грати в настольні ігри – розкажи нам про свої улюблені ігри, залишивши коментар під цією статтею і поділись своїм досвідом – нам цікаві Твої поради та сімейні історії!

Вам також може бути цікаво:

Якщо Тобі сподобалася ця ідея і ти думаєш, що вона може принести користь Твоїм друзям чи знайомим – поділись нею в соціальних мережах, використовуючи кнопки соціальних медіа у нижній частині цього посту. Давай будувати міцні, тривалі та романтичні стосунки разом!

Чи була дана стаття корисною для вас?

Так
Ні
Також вас можуть зацікавити
Дізнавайтесь про новини вчасно